Økologiske tahini (sesampasta)

Økologiske ristede hasselnødder
Kategori:

49,00 DKK

Vægt: 300 g

Vores økologiske peanutsmør/peanutbutter er lavet af 100% økologiske ristede peanuts. Peanuts er rige på fibre og protein samt en god kilde til vitaminer. Konsistensen er glat og cremet.

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. 

Olien kan lægge sig i overfladen og bør derfor omrøres før brug.

Yderligere info:

Ingen unaturlige tilsætningsstoffer tilføjet. Vores økologisk jordnødsmør kommer fra en 100% naturlig vækstproces. Vores økologiske peanutsmør er hældt på glasbeholdere som kan genbruges.

Oprindelsesland: Bulgarien

Næringsindhold: ø/100g

Energi 2888 kJ/691 kcal
Fedt 60 g
Heraf mættede fedtsyrer 7 g
Kulhydrat 11 g
Heraf sukker 5 g
Protein 26 g
Salt 0,16 g

Mere information

Vores peanuts høstes og fjernes fra deres skal af en maskine. Derefter ristes og males de til en glat og cremet peanutsmør.

Peanuts er den mest typiske eller almindelig type nød som males til en form for pasta eller smør. Smagen er rig og nøddeagtig og passer godt til sødere smagsnuancer. Økologisk peanutsmør er fuld af fibre og proteiner og indeholder essentielle vitaminer såsom b vitamin og E vitamin samt magnesium.

Peanutsmør kan benyttes på mange forskellige måder, alt efter hvad man ønsker. Det er lækkert som en tilkelse i havregrød eller smoothies. Du kan også benytte det i andre søde retter eller desserter. Du kan også holde det simpelt og lave en god gammeldags peanutbutter og syltetøj mad.

Cart
  • No products in the cart.