Økologiske Valnøddesmør

Økologiske ristede hasselnødder
Kategori:

59,00 DKK

Vægt: 350 g

Valnøddesmør er lavet af 100% økologiske valnødder. Valnødder er fuld af sunde næringsstoffer. Konsistensen er cremet og glat.

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. 

Olien kan lægge sig i overfladen og bør derfor omrøres før brug.

Yderligere info:

Ingen unaturlige tilsætningsstoffer tilføjet. Vores økologisk valnøddesmør kommer fra en 100% naturlig vækstproces. Vores valnøddesmør er hældt på glasbeholdere, der kan genbruges.

Oprindelsesland: Bulgarien

Næringsindhold: ø/100g

Energi 2734 kJ/654 kcal
Fedt 65 g
Heraf mættede fedtsyrer 6 g
Kulhydrat 14 g
Heraf sukker 3 g
Protein 15 g
Salt 0 g

Mere information

Vores valnøddesmør er dyrket i solrige plantager og fjernes skallen, hvorefter de laves til en glat smør. Malings processen sker på en måde således at de naturlige olier og aromaer bevares, således ender man med en glat og luksuriøs smag. Valnøddesmør har en jord og nøddeagtig smag med en mild sødme. Valnødder er rig på vitaminer, mineraler og en god kilde til fibre.

Valnødder er en af de nødder med lavest kalorieindhold, men med et højt indhold af protein. Valnøddesmør er meget alsidig og smagen kan tilpasses dine præferencer. For eksempel kan du tilføje salt, sukker, honning eller græsk yoghurt til valnøddesmøren og derved lave forskellige spreads. Valnøddesmør er også lækkert for sig selv bare smurt på et stykke brød. Eller som et sundt valg til pandekager, crepes, is eller bagværk. Du kan også benytte det i salatdressinger eller blot nyde det som en lækker dip.

Cart
  • No products in the cart.