Økologiske Ristede Sesam Tahini

Økologiske ristede hasselnødder
Kategori:

59,00 DKK

Vægt: 340 g

Vores ristede sesam tahini er lavet af 100% økologiske ristede sesamfrø. Tahini er fuld af sunde fedtstoffer, vitaminer og mineraler. Konsistensen af vores tahini er flydende og glat.

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. 

Olien kan lægge sig i overfladen og bør derfor omrøres før brug.

Yderligere info:

Ingen unaturlige tilsætningsstoffer tilføjet. Vores økologisk sesamfrø kommer fra en 100% naturlig vækstproces. Vores ristede sesam tahini er hældt på glasbeholdere, der kan genbruges.

Oprindelsesland: Bulgarien

Næringsindhold: ø/100g

Energi 2692 kJ/644 kcal
Fedt 55,9 g
Heraf mættede fedtsyrer 8 g
Kulhydrat 7,4 g
Heraf sukker 0 g
Protein 22,8 g
Salt 0 g

Mere information

Vores ristede sesam tahini er lavet af 100 % økologiske ristede sesamfrø. Sesamfrøene blødes først op i vand, derefter tørres de og kværnes i vores maskiner. Dernæst ristes og males de, hvor vi til sidst får en glat og flydende konsistens. Vores ristede sesam tahini har en let saltet og nøddeagtig smag, som stammer fra de smagsrige sesamfrø.

Sesamfrø har været dyrket af mennesker i tusinder af år. Selvom et enkelt sesamfrø er meget småt, så er det fuld af smag til trods for sin størrelse. Sesamfrø indeholder mange vitaminer og mineraler, hvor de samtidig har et forholdsvis lavt kalorieindhold.

Ristede sesam tahini tillader en del alsidighed i køkkenet. Det er meget udbredt i det mellemøstlige køkken, hvor det både er en hovedingrediens i baba ganoush og hummus. Tahini kan også benyttes til saucer, salatdressing eller andre typer dyppelse. Derudover kan det også bruges i bagværk, eller ovenpå bagværk som en smørelse.

Cart
  • No products in the cart.