Økologiske Knasende Peanut Butter

Økologiske ristede hasselnødder
Kategori:

59,00 DKK

Vægt: 340 g

Vores økologiske knasende peanut butter er lavet af 100% økologiske ristede jordnødder. Jordnødder er rige på fibre og protein samt en god kilde til vitaminer. Konsistensen er glat og cremet.

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. 

Olien kan lægge sig i overfladen og bør derfor omrøres før brug.

Yderligere info:

Ingen unaturlige tilsætningsstoffer tilføjet. Vores økologisk jørdnodder kommer fra en 100% naturlig vækstproces. Vores knasende peanut butter er hældt på glasbeholdere, der kan genbruges.

Oprindelsesland: Bulgarien

Næringsindhold: ø/100g

Energi 2253 kJ/538 kcal
Fedt 39 g
Heraf mættede fedtsyrer 10 g
Kulhydrat 35 g
Heraf sukker 31 g
Protein 14 g
Salt 0,2 g

Mere information

Vores jordnødder høstes og sorteres fra deres skal af en maskine. Derefter ristes og males de til en glat og cremet peanut butter med jørdnød stykker.

Jordnødder er den mest almindelige type nød, som males til en form for pasta eller smør. Smagen er rig og nøddeagtig, hvilket passer godt til sødere smagsnuancer. Økologiske knasende peanut butter er fuld af fibre og proteiner samt indeholder essentielle vitaminer såsom b vitamin, E vitamin og magnesium.

Knasende peanut butter kan benyttes på mange forskellige måder. Om du ønsker at pifte havregrøden op, lave en lækker dessert eller er til en simpel, men lækker mad, så er peanut butter noget for dig.

Cart
  • No products in the cart.