Økologiske Cashewsmør

Økologiske ristede hasselnødder
Kategori:

59,00 DKK

Vægt: 200 g

Cashewsmør er lavet af 100% økologiske cashew. Cashew er fuld af sunde næringsstoffer. Konsistensen er cremet og glat.

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. 

Olien kan lægge sig i overfladen og bør derfor omrøres før brug.

Yderligere info:

Ingen unaturlige tilsætningsstoffer tilføjet. Vores økologisk cashewsmør kommer fra en 100% naturlig vækstproces. Vores cashewsmør er hældt på glasbeholdere, der kan genbruges.

Oprindelsesland: Bulgarien

Næringsindhold: ø/100g

Energi 2541 kJ/608 kcal
Fedt 48 g
Heraf mættede fedtsyrer 8 g
Kulhydrat 32 g
Heraf sukker 6 g
Protein 18 g
Salt 0 g

Mere information

Vores cashewsmør er dyrket i solrige plantager og fjernes skallen, hvorefter de laves til en glat smør. Malings processen sker på en måde således at de naturlige olier og aromaer bevares, således ender man med en glat og luksuriøs smag. Cashewsmør har en jord og nøddeagtig smag med en mild sødme. Cashew er rig på vitaminer, mineraler og en god kilde til fibre.

Cashew er en af de nødder med lavest kalorieindhold, men med et højt indhold af protein. Cashewsmør er meget alsidig og smagen kan tilpasses dine præferencer. For eksempel kan du tilføje salt, sukker, honning eller græsk yoghurt til cashewsmøren og derved lave forskellige spreads. Cashewsmør er også lækkert for sig selv bare smurt på et stykke brød. Eller som et sundt valg til pandekager, crepes, is eller bagværk. Du kan også benytte det i salatdressinger eller blot nyde det som en lækker dip.

Cart
  • No products in the cart.