Økologiske Græskarkernesmør

Økologiske ristede hasselnødder
Kategori:

59,00 DKK

Vægt: 350 g

Græskarkernesmør er lavet af 100% økologiske, ristede græskarkerner. Græskarkerner er fuld af sunde næringsstoffer. Konsistensen er cremet og glat.

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. 

Olien kan lægge sig i overfladen og bør derfor omrøres før brug.

Yderligere info:

Ingen unaturlige tilsætningsstoffer tilføjet. Vores økologisk græskarkernesmør kommer fra en 100% naturlig vækstproces. Vores græskarkernesmør er hældt på glasbeholdere, der kan genbruges.

Oprindelsesland: Bulgarien

Næringsindhold: ø/100g

Energi 2182 kJ/522 kcal
Fedt 42 g
Heraf mættede fedtsyrer 7,2 g
Kulhydrat 14 g
Heraf sukker 1 g
Protein 33 g
Salt 0 g

Mere information

Vores græskarkerner er dyrket i solrige plantager og fjernes skallen og ristes, hvorefter de laves til en glat smør. Malings processen sker på en måde således at de naturlige olier og aromaer bevares, således ender man med en glat og luksuriøs smag. Græskarkernesmør har en jord og nøddeagtig smag med en mild sødme. Græskarkerner er rig på vitaminer, mineraler og en god kilde til fibre.

Græskarkerner er en af de nødder med lavest kalorieindhold, men med et højt indhold af
protein. Græskarkernesmør er meget alsidig og smagen kan tilpasses dine præferencer. For eksempel kan du tilføje salt, sukker, honning eller græsk yoghurt til græskarkernesmøren og derved lave forskellige spreads. Græskarkernersmør er også lækkert for sig selv bare smurt på et stykke brød. Eller som et sundt valg til pandekager, crepes, is eller bagværk. Du kan også benytte det i salatdressinger eller blot nyde det som en lækker dip.

Cart
  • No products in the cart.