Nøddeskal pakkedeal

Nøddeskal pakkedeal

199,00 DKK

Kategori:

Svært ved at begrænse dig til én? Prøv vores pakke med en pose af alle vores produkter!

Økologiske Mandler (200 g) er fulde af proteiner, 12 forskellige vitaminer og mineraler, og er en glimrende kilde til magnesium.

Økologiske Valnødder (150 g) er rige på fibre, antioxidanter og umættede fedtsyrer.

Økologiske Ristede Hasselnødder (200 g) er fulde af sunde fedtsyrer, E-vitaminer og B-vitaminer såsom Folat.

Økologiske Ristede Mandler (200 g) er lækre og velsmagende, som er ristet i økologisk olie og derefter saltede, for at fremme den dejlige smag og sprødhed.

Økologisk mandelmel (200 g) er ideelt til low-carb, glutenfri bagning og som alternativ til hvedemel.

Yderligere info:

Ingen unaturlige tilsætningsstoffer tilføjet, og vores nødder kommer fra en 100% naturlig vækstproces. Vores produkter er pakket i en genanvendelig og bionedbrydelig pakke

 

Oprindelsesland: Bulgarien

Mere information

Kan du ikke beslutte dig hvilke nødder du skal vælge? Eller vil du bare gerne prøve noget nyt? Så prøv vores pakkedeal! Du får en af hver af vores Nøddeskal-produkter for 50 kr. hver. Få en ny håndfuld nødder hver dag eller eksperimentér med nye opskrifter med vores mandelmel.

Du får:

Økologiske ristede hasselnødder: Hasselnødder booster din hjerne, for de er nemlig fulde af alle de ting, som holder din hjerne skarp. Hasselnødder bidrager til et balanceret kolesterolniveau, reducerer blodtryk, booster immunforsvaret og sikrer god fordøjelse.

Økologiske mandler og ristede Mandler: Selvom de har et højt niveau af (sundt) fedt, viser mandler sig at være effektive til at sikre, at man ikke tager på. Mandler har masser af vitaminer og er en sund snack.

 

Økologiske valnødder: Valnødder indeholder masser af antioxidanter og er rige på vitaminer, fibre og sunde fedtsyrer. Valnødder er derudover en god vegetabilsk kilde til omega-3 fedtsyrer. Valnødder menes at have anti-inflammatoriske egenskaber og at sænke blodtryk.

Økologiske mandelmel: Med mandelmel som substitut for almindelige meltyper, får du en sødere og mere nøddeagtig smag i dine retter, der derudover hurtigere giver dig en mæthedsfornemmelse. Med et lavt indhold af kulhydrater, er mandler og mandelmel effektive til vægttab og er desuden glutenfri.

 

Cart
  • No products in the cart.