Økologiske ristede saltede mandler

Ristede økologiske saltede mandler

49,00 DKK

Kategori:

Vægt: 200 g

Lækre og velsmagende økologiske mandler, som er ristet i økologisk olie og derefter saltede, for at fremme den dejlige smag og sprødhed.

Yderligere info:

Ingen unaturlige tilsætningsstoffer tilføjet. Vores nødder kommer fra en 100% naturlig vækstproces

Vores ristede mandler er pakket i en genanvendelig og bionedbrydelig pakke.

Oprindelsesland: Bulgarien

Næringsindhold: ø/100g

Energi 2677 kJ/646 kcal
Fedt 50,6 g
Heraf mættede fedtsyrer 4 g
Kulhydrat 21,2 g
Heraf sukker 4 g
Kostfibre 12,2 g
Protein 21 g
Salt 2 g

Mere information

Vores mandler bliver høstet i den nordlige del af Bulgarien tæt ved Donaufloden, hvor det høje antal solrige dage giver mandlerne optimale vækstbetingelser. Mandeltræet blomstrer i flere måneder indtil mandlerne er modne og derefter falder af træerne og begynder at tørre i solen.

Landmændene begynder dernæst at fjerne skallen fra selve mandlen, og den nænsomme saltning og ristning af mandlerne begynder. Alle processerne foregår lokalt, og på traditionel vis uden kemikalier.

Vidste du, at mandler har en beskyttende skal, når de vokser på træet, og teknisk set klassificeres som en stenfrugt, og ikke en nød? Mandeltræet var et af de første frugttræer som
mennesket begyndte at kultivere, og har sin oprindelse i Iran og de omkringliggende områder. Sidenhen spredte mandeltræet sig til middelhavsområdet, og derfra til resten af  verden. Bulgariens tætte placering på Middelhavet gør landet til et ideelt sted at plante mandeltræer, og mandelplantagerne er derudover med til at opretholde bibestandene, da mandeltræet i blomstringsperioden har store mængder pollen.

Cart
  • No products in the cart.