Økologiske mandler 5kg kasse

Økologiske ristede mandler

599,00 DKK

Vægt: 5 kg

Vores mandler er usaltede med en naturlig smag og aroma.

Mandler er fulde af proteiner, 12 forskellige vitaminer og mineraler, og er en glimrende kilde til magnesium.

Yderligere info:

Ingen unaturlige tilsætningsstoffer tilføjet, og vores nødder kommer fra en 100% naturlig vækstproces. Vores produkter er pakket i en genanvendelig og bionedbrydelig kasserne.

Oprindelsesland: Bulgarien

Ikke på lager

Næringsindhold: ø/100g

Energi 2675 kJ/579 kcal
Fedt 50 g
Heraf mættede fedtsyrer 3,8 g
Kulhydrat 22 g
Heraf sukker 4,4 g
Kostfibre 13 g
Protein 21 g
Salt 0,03 g

Mere information

Tæt ved Donaufloden i det nordlige Bulgarien, ligger vores Mandelplantager. Med frugtbar jord og et stort antal solrige dage, har mandlerne optimale vækstbetingelser her. Mandeltræet har en lang blomstringsperiode, og blomstrer i flere måneder indtil mandlerne er modne. Når mandlerne er modne falder de af træet og begynder at tørre i solen. Herfra samles de op af landmændene, bliver fragtet til fabrikken hvor mandlerne bliver pakket og sendt til Danmark.

Mandler har en beskyttende skal, når de vokser på mandeltræet, og derfor klassificeres de
teknisk set ikke som nødder men som stenfrugter. Mandeltræet har sin oprindelse i Iran og de omkringliggende områder, og er et af de første frugttræer som mennesket begyndte at kultivere.

Sidenhen blev mandlerne bragt af handelsveje til middelhavsområdet, og herfra til resten af verden. Da Bulgarien ligger lige op ad middelhavsområdet er landet til et ideelt sted at plante mandeltræer. Mandelplantagerne er desuden ikke kun til nytte for mennesker, men også for bier, da mandeltræet i blomstringsperioden bærer store mængder pollen.

Flere studier viser, at mandler har positive effekter på forbrændingen, på trods af det høje indhold af (sundt) fedt. Derudover hjælper mandler på kolesteroltallet og modvirker hjerte-karsygdomme. Med en masser af vitaminer er mandler derfor den perfekte snack, når hjernen skal holdes i gang.

Cart
  • No products in the cart.