Økologiske mandelmel

70,00 DKK
Vægt: 200 g
Økologisk mandelmel er ideelt til low-carb, glutenfri bagning og som alternativ til hvedemel.
Vores økologisk mandelmel er lavet af økologiske mandler, der er dyrket uden brug af sprøjtemidler og kemikalier.
Økologisk mandelmel kan anvendes som base i brød, pandekager, muffins, kager mm.
Yderligere info:
Ingen unaturlige tilsætningsstoffer tilføjet, og vores mandelmel kommer fra en 100% naturlig vækstproces.
Vores mandelmel er pakket i en genanvendelig og bionedbrydelig pakke.
Oprindelsesland: Bulgarien
Næringsindhold: ø/100g
Energi | 2600 kJ/600 kcal |
Fedt | 54 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 4,5 g |
Kulhydrat | 8,6 g |
Heraf sukker | 6,2 g |
Kostfibre | 11,4 g |
Protein | 24 g. |
Salt | 0 g |
Mere information
Vores mandelmel kommer fra den nordlige del af Bulgarien, og stammer fra de samme landbrug, som vores hele mandler. De plukkes fra træerne og bliver dernæst blancheret for til
sidst at blive malet til den mel, som leveres direkte til dig.
Mandelmel er blevet brugt igennem generationer til blandt andet desserter og kager, herunder marcipan. I senere tid har mandelmel fundet bredere anvendelsesmuligheder, og bliver nu i høj grad brugt som substitut til almindelig mel i mange opskrifter. Ligemeget, om du bager kager eller en pizzabund, så kan mandelmel være det lækre og sunde alternativ.
Når du benytter mandelmel bliver smagen sødere og mere nøddeagtig. Desserter eller retter med mandelmel giver hurtigere en mæthedsfornemmelse, og siden mandelmel også har et lavt niveau af kulhydrater, er det en fantastisk ingrediens til vægttab. Mandelmel er glutenfri, og har de samme vitaminer og næringsstoffer som almindelige mandler.