Økologiske ristede hasselnødder

Økologiske ristede hasselnødder

24,50 kr.

Vægt: 200 g

Vores hasselnødder er ristede for en mere smagfuld oplevelse. Hasselnødder er fulde af sunde fedtsyrer, E-vitaminer og B-vitaminer såsom Folat

Yderligere info:

Ingen kunstige substanser tilføjet, og vores nødder kommer fra en 100% naturlig vækstproces. Vores produkter er pakket i en genanvendelig og bionedbrydelig pakke.

Oprindelsesland: Bulgarien

Oprindelsesland: Bulgarien

Ikke på lager

Næringsindhold: ø/100g

Energi 2705 kJ/645 kcal
Fedt 60,4 g
Heraf mættede fedtsyrer 4,7 g
Kulhydrat 17 g
Heraf sukker 3,7 g
Kostfibre 8,7 g
Protein 16 g
Salt <0,01 g

Mere information

Vores hasselnødder høstes i den nordøstlige del af Bulgarien, hvor det lokale familiedrevne landbrug lader naturen gå sin gang. Det gør de  ed at lade træerne selv slippe nødderne, når de er klar i stedet for at plukke dem med maskiner.

Menneskets brug af hasselnødder som spise kan spores mere end 8.000 år tilbage, og hasselnøddetræet selv er et robust et. Hasselnøddetræet producerer nemlig typisk nødder i mellem 50 og 100 år.

Hasselnødder giver i ordenes bogstaveligste forstand stof til eftertanke – de indeholder nemlig alle de vitaminer og mineraler som din hjerne skal bruge for at holde sig knivskarp.
Hasselnødder har mange sundhedsmæssige fordele, idet de blandt andet balancerer dine kolesterolniveauer, reducerer blodtryk, hjælper på fordøjelsen og booster dit immunforsvar.