Økologisk chokohasselnøddecreme

Økologiske ristede hasselnødder
Kategorier: ,

59,00 DKK

Vægt: 200 g

Vores økologiske chokohasselnøddecreme er lavet af 100% økologiske ristede hasselnødder og kakaopulver. Dette konsistensen er tyk og cremet.

Ingredienser: 

50% økologiske ristede hasselnødder, rørsukker, ikke hydrogeneret shea smør, rapsolie, kakaopulver, solsikkelecitin, grøn te og rosmarin ekstrakt

Yderligere info:

Ingen unaturlige tilsætningsstoffer tilføjet. Vores økologisk chokohasselnøddescreme kommer fra en 100% naturlig vækstproces. Vores økologiske chokoladehasselnøddecreme er hældt på glasbeholdere, som kan genbruges.

Oprindelsesland: Bulgarien

Næringsindhold: ø/100g

Energi 2450 kJ/585 kcal
Fedt 43 g
Heraf mættede fedtsyrer 9 g
Kulhydrat 39 g
Heraf sukker 33 g
Protein 10 g
Salt 0,02 g

Mere information

Vores hasselnødder høstes i den nordøstlige del af Bulgarien, hvor det lokale familiedrevne
landbrug lader naturen gå sin gang. Det gør de med at lade træerne selv slippe nødderne, når de er klar i stedet for at plukke dem med maskiner.

Når hasselnødderne er malet til en smør, bliver naturlige ingredienser såsom shea smør og grøn the og rosmarin ectragtbtilrøjet for at give en luksuriøs smagsoplevelse. Smagen er rig på kakao og balanceres fint af de ristede hasselnødder. Konsistensen er tyk og cremet.

Chokolade hasselnødde creme er en dessert og kan nydes på pandekager, vafler eller andet lækkert bagværk. For en simpel snack kan man smøre cremen på brød.

Cart
  • No products in the cart.