Vælg en side

LIDT MERE OM OS
OG VORES HISTORIE


Nøddeskal er et dansk importfirma, som sørger for lækre økologiske nødder til danskerne. Nødderne kommer direkte fra farmene i Bulgarien.

Da vi først kom til Danmark, var vi positivt overraskerede over danskernes øko-venlige mentalitet. Vi opdagede hurtigt, at økologisk landbrug har stor succes her i landet, takket være forbrugernes bæredygtige og klimavenlige indstilling. Dog bemærkede vi et hul i markedet – det var ikke nemt at finde nødder af højkvalitet, som ikke kostede en bondegård!

Når vi tænker tilbage på vores opvækst i Bulgarien, var vi altid omringet af lækre, sunde og hjemmegroede nødder, som var rige i smag og aroma. Dette savnede vi i hverdagen, og stiftede derfor Nøddeskal. Vores mål var at bringe oplevelsen til Danmark og dele den med andre nødde elskere – og det gør vi nu!

Vi samarbejder kun med de bedste certificerede økologiske landmænd i Bulgarien, og vi følger med i hele processen fra produktion til levering, for at sikre den bedste kvalitet til vores kunder.

Bæredygtighed

Hos Nøddeskal går vi meget op i, at gøre en indsats for miljøet. Derfor benytter vi os af en bæredygtig håndtering af flere områder internt og eksternt – lige fra produktion og pakning til levering.

Vi arbejder hårdt for at opnå både FN Verdensmål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst, og FN verdensmål 12: Ansvarligt forbrug of produktion. Herudover er vi lige nu i en proces af, at blive godkendt til
FN verdensmål 15: Livet på land – dette vil vi opnå ved at plante 400 hasselnøddetræer i Bulgarien. På denne måde kan vi producere hasselnødder fra træer plantet af Nøddeskal, alt imens vi sørger for skovvækst i lokalområdet.

Læs mere om FN’s verdensmål her

MÅL 15: LIVET PÅ LAND

Vi skal beskytte, genoprette og støtte bæredygtig brug af økosystemer på land, fremme bæredygtigt skovbrug, bekæmpe ørkendannelse, standse udpining af jorden og tab af biodiversitet

MÅL 12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

”Vi skal sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer”

MÅL 8: ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST

”Vi skal fremme vedvarende, inklusiv og bæredygtig økonomisk vækst, fuld og produktiv beskæftigelse samt anstændigt arbejde til alle”

VORES TEAM

HRISIAN ATANASOV

Stifter & Adm. Direktør

hrisian@noddeskal.dk

DANIEL TRINGOV

MEDSTIFTER & CTO

daniel@noddeskal.dk

HAWLER BO DIZAY

Partner & COO

hawler@noddeskal.dk

MAGNUS JEGSEN

Salgsmanager

magnus@noddeskal.dk

JOHNNY MØLLER

Partner & SEO Expert

 

HRISTO ALEXANDROV

PRODUKTIONSMANAGER